flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збірна команда ДСА України одержала першу перемогу в розіграші Кубка «Феміди» 2021 року

16 вересня 2021, 14:26

Ввечері 14 вересня 2021 року збірна команда ДСА України провела перший матч в рамках групового турніру з мініфутболу серед суддів і працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя із розіграшу Кубка «Феміди» 2021 року.

Гра проходила зі збірною команди Шевченківського районного суду м. Києва.

Перша 20-ти хвилинка пройшла в режимі розвідки можливостей суперника. Вже на 4-й хвилині команді «Феміда» вдалося забити перший м’яч у ворота «шевченківців»: швидкий прохід лівим флангом, передача у центр і Олександр Савчук відкриває рахунок.

Ще за дві хвилини, отримавши точний пас, свій шанс не втрачає Артем Мотрюк. 2:0.

Команда ДСА України швидко розібравшись із можливостями суперників та зрозумівши їхню тактику гри, переможно завершує перший тайм із рахунком - 5:0.

У 5-ти хвилинній перерві наставники збірних намагаються зробити висновки та дають поради футболістам. Бойовий дух «шевченківців» навіть при такому результаті першого тайму не спадає. Після традиційної зміни воріт вони роблять невелике перегрупування сил та виходять продовжувати гру.  

Друга 20-ти хвилинка розпочалася з атак збірної ДСА України. Потужний наступ – хвиля за хвилею розбивають оборону суперників і м’яч за м’ячем опиняються в сітці воріт.

І хоча «шевченківці» гідно стримували атаки колег та намагалися контратакувати, результатом матчу став буквально розгромний рахунок – 14:0.

Найрезультативнішим гравцем нашої збірної став Артем Мотрюк. На його рахунку – 5 голів.

«Будь-який результат гуртує команду і дух перемоги живе навіть у програвших. Це лише початок відбіркового етапу, тому кожна команда має всі шанси стати переможцем та володарем Кубку «Феміди», - наголосив після матчу т.в.о. Голови ДСА України Олексій Сальніков.

Примітно, що в цей же день вперше за історію проведення турнірів із розіграшу Кубка «Феміди» на поле в якості гравця збірної Святошинського районного суду м.Києва вийшла секретарка судового засідання Катерина Пономарчук.

Пресслужба ДСА України