flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці столичного регіону підбили підсумки роботи за 9 місяців

07 жовтня 2021, 16:45

У нараді взяли участь командири підрозділів та служб Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області. Присутніх ознайомили з основними показниками службової діяльності із забезпечення безпеки будівель правосуддя, а саме: у вересні виявлено та попереджено пронесення до об’єктів правосуддя 2096 ( з початку року 13243) предметів; забезпечено громадський порядок під час проведень 88 ( з початку року 680 ) резонансних та тих, що потребували підсилення безпеки судових засідань.  

 

У своїй промові начальник територіального управління, полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко, зазначив, що безпека судових органів залежить від професійного виконання кожними співробітником своїх обов’язків. Він також запропонував командирам складати подання для заохочення судових охоронців, які спромоглися попередити значні правопорушення або ж відповідально ставились до відвідувачів об’єктів правосуддя.

 

 

Приміром у Фастівському міськрайонному суді охоронці Феміди 5 підрозділу виявили підозрілий пакет із вмістом, який мав ознаки наркотичної речовини та запобігли пронесенню до суду. Пильність співробітників 2 підрозділу охорони запобігла пошкодженню державного майна Господарського суду міста Києва від нетверезої громадянки.  У Переяслав-Хмельницькому міськрайонному суді попереджено хуліганські дії нетверезого громадянина. А ось співробітник 3 підрозділу охорони під час несення служби в Окружному адміністративному суді міста Києва, допоміг знайти громадянину втрачені документи. Подібні позитивні випадки несення служби є і в інших підрозділах територіального управління Служби судової охорони.

Окремо на підбитті підсумків діяльності обговорили питання виконавської, службової та транспортної дисципліни, дотримання карантинних заходів та антикорупційного законодавства.