flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

15 грудня 2021, 14:24

 

 

 

 

 

ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

ТЕРИТОРІАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ

ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ В МІСТІ КИЄВІ

 

 

     

Н А К А З

 

14  грудня  2021 року                      м. Київ                                         № 141/к

 

 

Про оголошення конкурсу

на заміщення посад державної

служби

Відповідно до статті 21 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII, постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби» від 25.03.2016 № 246 (далі – Порядок) та Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 № 2646/0/15-1 (у редакції рішення Вищої ради правосуддя від 26.11.2019 № 3162/0/15-19),

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Оголосити конкурс на заміщення посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста сектору з питань управління об’єктами державного майна Територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві.
  2. Затвердити умови проведення конкурсу на заміщення посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста сектору з питань управління об’єктами державного майна Територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві, згідно з Додатком 1.
  3. Оголосити конкурс на заміщення посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві.
  4. Затвердити умови проведення конкурсу на заміщення посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві, згідно з Додатком 2.
  5. Провести конкурсний відбір на вищезазначені посади державної служби з 28 грудня 2021 року, за адресою: 01133, м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 5 поверх.
  6. Сектору по роботі з персоналом забезпечити подання цього наказу для оприлюднення на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби не пізніше наступного робочого дня за днем підписання наказу.
  7. Встановити строк подачі документів до 14 год. 00 хв. 24 грудня 2021 року.
  8. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Начальник Управління            (підпис)            Олександр СІМАНОВСЬКИЙ

 

Додаток № 2

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ ТУ ДСА  України  

в місті Києві

від 14.12.2021 № 141/к

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії "В" – головного спеціаліста

відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності

 Територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві

Загальні умови

Посадові обов’язки:

1. Розробляє проект фінансового забезпечення, виходячи з основних техніко-економічних показників бюджетної програми установи.

2. Визначає розміри доходів і витрат. надходжень і відрахувань коштів. кредитні взаємовідносини, складає баланси доходів і витрат, касові плани і кредитні заявки.

3. Бере участь у підготовці програм установи, виконуючи необхідні розрахунки, в розробленні нормативів щодо використання коштів для придбання матеріалів та інших товарно-матеріальних цінностей і витрат у вартісному вираженні, доводить затверджені показники до підрозділів установи.

4. Здійснює контроль за виконанням фінансових показників, забезпечує додержання режиму економії

5. Складає звіти про фінансовий стан установи за встановленими формами у визначені строки.

6. Аналізує виконання кошторисів. оперативну звітність з фінансової діяльності.

7. Бере участь у розроблені і впровадженні заходів щодо економічного покращення господарської діяльності установи і використання коштів державного бюджету.     

  

8. Вивчає ведення бухгалтерського обліку за іншими напрямками роботи відділу, та, в разі відсутності спеціаліста, виконує його посадові обов’язки.

 

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 6 500 грн., надбавка за ранг, відповідно до постанови Кабінету  Міністрів України від 18.01.2017 № 15 "Питання оплати праці працівників державних органів", надбавки, виплати, премії відповідно до статей 50, 52 Закону України "Про державну службу".

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Строковий трудовий договір на час відпустки по догляду за дитиною основного працівника.

Для особи, яка досягла 65-річного віку – на один рік з правом повторного призначення без обов’язкового проведення конкурсу щорічно, в межах строкового трудового договору.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1. Заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби;

2. Резюме за формою згідно з додатком 2¹ Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, в якому обов’язково зазначається така інформація:

прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах у відповідній сфері, визначеній в умовах конкурсу, та на керівних посадах (за наявності відповідних вимог);

3. Державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови;

4. Заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною  третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Подача додатків до заяви не є обов’язковою;

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Якщо особою, яка бажає взяти участь у конкурсі, незалежно від обставин уже було подано декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, її повторне подання не вимагається.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, несе персональну відповідальність за достовірність наданої інформації.

Вказана інформація подається в електронному вигляді з накладенням кваліфікованого електронного підпису кандидата – через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою: https://www.career.gov.ua/ до 14 години 00 хв. 24 грудня 2021 року.

Додаткові (необов’язкові) документи

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

Дата і час початку проведення тестування кандидатів. Місце та спосіб проведення тестування

 

Місце та спосіб проведення співбесіди

 

Місце та спосіб проведення співбесіди із суб’єктом призначення з метою визначення переможця конкурсу

 28 грудня 2021 року з 10:00 до 12:00  години - в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в місті Києві, бул. Лесі Українки, 26,  5 поверх проводиться за особистої присутності кандидатів, шляхом використання кандидатом комп’ютерної техніки на Єдиному порталі вакансій державної служби.

 

Співбесіда з конкурсною комісією в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в місті Києві, бул. Лесі Українки, 26,  5 поверх, за особистої присутності кандидатів. Про дату і час проведення співбесіди кандидатам буде повідомлено додатково.

 

Співбесіда із суб’єктом призначення в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в місті Києві, бул. Лесі Українки, 26,  5 поверх , за особистої присутності кандидатів. Про дату і час проведення співбесіди кандидатам буде повідомлено додатково.

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Морач Тетяна Василівна,

Алімова Людмила Вікторівна,

 (044) 285-19-17,

  alimova@ki.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта

вища освіта за освітнім ступенем не нижче бакалавра за спеціальністю «Економіка», «Бухгалтерський облік та аудит»

2

Досвід роботи

не потребує

3

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

                                                                                            Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1

Робота з великими масивами інформації

- уміння конструктивного обміну інформацією, узгодження та упорядкування дій;

2

Багатозадачність

-    уміння розкладати завдання на процеси, спрощувати їх;

- здатність швидко змінювати напрям роботи (діяльності);

3

Цифрова грамотність

-      здатність працювати з документами в різних цифрових форматах; зберігати, накопичувати, впорядковувати, архівувати цифрові ресурси та дані різних типів;

-      здатність уникати небезпек в цифровому середовищі, захищати особисті та конфіденційні дані;

- вміння використовувати сервіси інтернету для ефективного пошуку потрібної інформації, перевіряти надійність джерел і достовірність даних та інформації у цифровому середовищі;

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

1) Конституція України

2) Закон України "Про державну службу"

3) Закон України "Про запобігання корупції" та іншого законодавства

2

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про територіальне управління ДСА України)

-  Бюджетний кодекс;

- Закон України «Про Державний бюджет України на 2021 рік».

 

 

 

Додаток № 1

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ ТУ ДСА  України  

в місті Києві

від 14.12.2021 № 141/к

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії "В" – головного спеціаліста

сектору з питань управління обєктами державного майна Територіального управління

Державної судової адміністрації України в місті Києві

Загальні умови

Посадові обов’язки

1. Забезпечення контролю за станом матеріалів і комплектуючих виробів, оперативним регулюванням запасів, додержанням лімітів на відпускання матеріальних ресурсів, їх витрачанням у місцевих судах міста Києва та Управління за прямим призначенням.

2. Забезпечення  своєчасної реалізації виділених фондів і планів забезпечення згідно з установленою кількістю, якістю та комплектністю, раціональний розподіл матеріалів та коштів, виділених на господарські цілі районним судам м. Києва.

3. Забезпечення роботи щодо приймання, зберігання i  відпуск товарно-матеріальних цінностей їх розміщення, полегшення й прискорення пошуку необхідних матеріалів, інвентаря тощо

4. Забезпечення раціонального розподілу матеріалів та коштів, виділених на господарські цілі районним судам м. Києва

5. 3абезпечення переміщення товарно-матеріальних цінностей та ведення їх облік.

6. Підготовка матеріалів для розгляду спірних питань із підрядними організаціями.

7. Виконання доручення завідувача сектором щодо матеріально-технічного та господарського забезпечення, організації діяльності служби судових розпорядників в місцевих судах міста Києва.

8. Здійснення заходів щодо проведення інвентаризації матеріальних цінностей Управління.

9. Виконання інших службових доручень завідувача сектору, начальника Управління, що належать до питань роботи матеріально-технічного та господарського забезпечення, організації діяльності служби судових розпорядників.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 6 500 грн., надбавка за ранг, відповідно до постанови Кабінету  Міністрів України від 18.01.2017 № 15 "Питання оплати праці працівників державних органів", надбавки, виплати, премії відповідно до статей 50, 52 Закону України "Про державну службу".

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Безстроково.

Для особи, яка досягла 65-річного віку – на один рік з правом повторного призначення без обов’язкового проведення конкурсу щорічно.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1. Заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби;

2. Резюме за формою згідно з додатком 2¹ Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, в якому обов’язково зазначається така інформація:

прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах у відповідній сфері, визначеній в умовах конкурсу, та на керівних посадах (за наявності відповідних вимог);

3. Державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови;

4. Заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною  третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Подача додатків до заяви не є обов’язковою;

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Якщо особою, яка бажає взяти участь у конкурсі, незалежно від обставин уже було подано декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, її повторне подання не вимагається.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, несе персональну відповідальність за достовірність наданої інформації.

Вказана інформація подається в електронному вигляді з накладенням кваліфікованого електронного підпису кандидата – через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою: https://www.career.gov.ua/ до 14 години 00 хв. 24 грудня 2021 року.

Додаткові (необов’язкові) документи

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

Дата і час початку проведення тестування кандидатів. Місце та спосіб проведення тестування

 

Місце та спосіб проведення співбесіди

 

Місце та спосіб проведення співбесіди із суб’єктом призначення з метою визначення переможця конкурсу

 28 грудня 2021 року з 10:00 до 11:00  години - проводиться за особистої присутності кандидатів шляхом використання кандидатом комп’ютерної техніки та підключення через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби в приміщенні Територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві, бул. Лесі Українки, 26,  5 поверх кабінет № 7.

 

Співбесіда з конкурсною комісією в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в місті Києві, бул. Лесі Українки, 26,  5 поверх, конференц зала за особистої присутності кандидатів. Про дату і час проведення співбесіди кандидатам буде повідомлено додатково.

 

Співбесіда із суб’єктом призначення в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в місті Києві, бул. Лесі Українки, 26,  5 поверх , за особистої присутності кандидатів. Про дату і час проведення співбесіди кандидатам буде повідомлено додатково.

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Морач Тетяна Василівна,

Алімова Людмила Вікторівна,

 (044) 285-19-17,

alimova@ki.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта

вища освіта за освітнім ступенем не нижче бакалавра економічна або юридична.

2

Досвід роботи

не потребує

3

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

                                                                                            Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1

Робота з великими масивами інформації

- уміння конструктивного обміну інформацією, узгодження та упорядкування дій;

2

Багатозадачність

-    уміння розкладати завдання на процеси, спрощувати їх;

- здатність швидко змінювати напрям роботи (діяльності);

3

Цифрова грамотність

-      здатність працювати з документами в різних цифрових форматах; зберігати, накопичувати, впорядковувати, архівувати цифрові ресурси та дані різних типів;

-      здатність уникати небезпек в цифровому середовищі, захищати особисті та конфіденційні дані;

- вміння використовувати сервіси інтернету для ефективного пошуку потрібної інформації, перевіряти надійність джерел і достовірність даних та інформації у цифровому середовищі;

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

1) Конституція України

2) Закон України "Про державну службу"

3) Закон України "Про запобігання корупції" та іншого законодавства