flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ДАРНИЦЬКОМУ РАЙОННОМУ СУДІ СТВОРЕНО СЛУЖБУ ВОЛОНТЕРІВ

17 грудня 2021, 12:37
У Дарницький районний суд міста Києва запровадили волонтерський сервіс.
Перші студенти Київський національний торгівельно-економічний університет (КНТЕУ) пройшли курс навчання та практики волонтерської діяльності у Дарницькому суді під керівництвом судді-спікера Марини Бондаренко. Студенти отримали сертифікати волонтерів та готові розбудовувати волонтерський сервіс в суді.
 
 
📍 Голова суду Тетяна Щасна звернулась до волонтерів та наголосила на важливості їх діяльності. Подякувала за їх бажання допомагати людям та сприяти створенню комфортної атмосфери у суді.
📍 Марина Бондаренко, суддя спікер, подякувала Проєкту ЄС «Право-Justice» за менторську підтримку у впровадженні даного сервісу та відзначила важливість співпраці усіх сторін меморандуму.
📍 Проректор з наукової роботи КНТЕУ Світлана Мельниченко зазначила, що створення волонтерської служби у суді - це унікальна можливість та досвід для студентів у їх професійному розвитку. Тому університет готовий активно сприяти такій діяльності.
📍 Національна експертка Проєкту «Право-Justice» Євгенія Бондаренко наголосила, що Проєкт продовжить підтримувати розвиток волонтерських сервісів в українських судах та побажала успіху у діяльності служби волонтерів у Дарницькому суді.