flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СЛУЖБА СУДОВОЇ ОХОРОНИ ПІДВОДИТЬ ПІДСУМКИ 2021

24 грудня 2021, 16:52
Столичні судові охоронці підбили підсумки своєї роботи
Сьогодні, 24 грудня, судові охоронці столичного регіону підбили підсумки діяльності за 2021 рік. Перед присутніми керівниками підрозділів виступив начальник територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області Ігор Коваленко.
 
 
У своїй промові він відзначив роботу кожного підрозділу та служби, котрі здійснюють охорону громадського порядку органів та установ системи правосуддя, забезпечують особисту безпеку суддів. А саме:
- під час несення служби судовими охоронцями не допущено до об’єктів правосуддя понад 18,5 тисяч заборонених предметів, більше ніж у минулому році майже на 6 тисяч предметів;
- у судах попереджено 10 правопорушень, учасників яких передано до правоохоронних органів;
- охоронці Феміди забезпечили громадський порядок під час проведення 366 резонансних засіданнях та 509 судових засіданнях, що потребували підсилення, 62 рази допомогли правоохоронцям у реагуванні на повідомлення про загрози вибуху на охороняємих об’єктах;
- забезпечено особисту безпеку 10 суддям.
 
Також полковник Служби судової охорони зазначив, що робота Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області відмічена Головою Служби судової охорони Валерієм Бондарем і колектив нагороджено грамотою – за організацію фізичного захисту, організацію безпеки суддів та підтримки за підсумками за підсумками службової діяльності у 2021 році.
 
Під час проведення службової наради розглядались інші питання пов’язані з організацією несення служби на охороняємих об’єктах, антикорупційним законодавством, матеріального забезпеченням.
На зібранні окремо нагородили підрозділи територіального управління, які стали призерами у Спартакіаді 2021. За комісійними підрахунками у спортивних змаганнях зі стрільби, перетягування канату та гирьовому спорті перше загальнокомандне місце посів підрозділ особистої безпеки суддів, друге – підрозділ швидкого реагування, третє – перший підрозділ охорони. Комітетом первинної профспілкової організації територіального управлінні командам переможців були придбані цінні подарунки та призи.