flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кандидати до Служби судової охорони столичного регіону складали заліки

28 квітня 2023, 14:25

27 квітня 2023 року у Територіальному управлінні Служби судової охорони у місті Києві та Київській області відбувся черговий етап конкурсу з добору кандидатів на службу. Це вже другий подібний конкурс, що відбувається з великою кількістю охочих поповнити лави охоронців Феміди столичного регіону.

Статистика свідчить - на попередній конкурс з 67 посад подали документи 93 кандидати, цього разу на 38 посад претендувало 43 кандидати.

Як зазначив голова конкурсної комісії, полковник Служби судової охорони Юрій Чуфрін, що така кількість кандидатів дає можливість підібрати більш фахових спеціалістів захисту судової гілки влади. Багатьом конкурсантам не вдається пройти навіть перші етапи, а це збір і подача необхідних документів та здача спортивних нормативів. Тільки після цього учасники допускаються до співбесіди, під час якої члени кадрової комісії перевіряють знання кандидатів з нормативно-правової бази, запитують мету та перспективи подальшого проходження служби. Саме завдяки останньому етапу вирішується питання  готовності конкурсанта до складання присяги співробітника Служби судової охорони з подальшою можливостю довіри йому підтримувати громадський порядок у судах, забезпечувати безпеку суддів та учасників судових процесів.  

За словами Юрія Чуфріна - якісно підібраний кандидат забезпечить подальший розвиток Служби судової охорони.

 

Слідкуйте за подальшими оголошеннями про конкурси на наших електронних ресурсах