flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

МЕМОРАНДУМ ПРО ПАРТНЕРСТВО

30 червня 2023, 13:37

Судові охоронці столиці та представники громадськості  підписали меморандум про співпрацю

 

Громадська організація «Міжнародна Асоціація «Громадянська Ініціатива «Міст» та Територіальне управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області підписали меморандум про співпрацю. Керівники двох організацій в особі генерального директора Юрія Черненко та полковника Служби судової охорони Ігоря Коваленко закріпили своїми підписами домовленості про підтримку та надання безоплатної допомоги в експериментальному проекті організації діяльності охоронців Феміди столичного регіону.

В рамках наукового дослідження на тему «Впровадження цифрових технологій для оптимізації громадського контролю в управлінні державними програмами в Україні» планується розроблення програмного забезпечення удосконалення безпекової складової захисту судової гілки влади.

Під час підписання меморандуму зі сторони «Міжнародної асоціації» були присутні  директор з міжнародного розвитку Війолета Мейріте та директор зі зв'язків із бізнесом Павло Ніколаєвич. Зі сторони територіального управління – начальник сектору інформаційно-аналітичної роботи Юрій Ботвинко.

Сторони домовились про канали комунікації та налагодження зав’язків для реалізації запланованого проекту.