flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці столиці склали присягу на вірність українському народові

01 серпня 2023, 15:13

Сьогодні, 1 серпня, у територіальному управлінні Служби судової охорони у місті Києві та Київській області відбулось урочисте складання присяги новопризначених співробітників.

До присяги та наказу на призначення кандидати повинні були пройти кілька етапів, а саме: збір відповідних документів, складання тестів з фізичної та психологічної підготовки, проходження військово-лікарської комісії і на останок – співбесіда з кадровою комісією. Дехто не зміг здолати всі складові відбору, тому вони зможуть спробувати свої сили наступного разу. Слід зазначити, що з початку року на оголошені 177 вакантних посад до Служби судової охорони столичного регіону подали документи більш ніж 250 кандидатів.

Новопризначені співробітники будуть підвищувати свій професійний рівень у навчальному закладі Служби судової охорони, де ознайомляться зі спеціальними умовами несення служби охоронців Феміди та отримають відповідні сертифікати.

Заступник начальника територіального управління Андрій Гонцаров побажав новопризначеним колегам дотримуватись присяги, бути вірним та чесним при виконання своїх обов’язків.

По закінченні заходу новопризначені співробітники будуть направлені до місць несення служби.