flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

UA-2024-02-08-013398-a Послуги доступу до мережі Інтернет (послуги провайдерів)

09 лютого 2024, 14:31

 UA-2024-02-08-013398-a  Послуги доступу до мережі Інтернет (послуги провайдерів)

Предмет закупівлі

 

Послуги провайдерів (Послуги доступу до мережі Інтернет) код ДК 021:2015 – 72410000-7

Очікувана вартість

 

506 000,00 грн з ПДВ

Обґрунтування очікуваної  вартості/

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

 

Розмір бюджетного призначення визначений в межах видатків, передбачених Кошторисом на 2024 рік Територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві за бюджетною програмою КПКВК 0501020 «Забезпечення здійснення правосуддя місцевими, апеляційними судами та функціонування органів і установ системи правосуддя» по КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)».

Очікувана вартість предмета закупівлі відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18 лютого 2020 року № 275. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням фактичних обсягів використання місцевими загальними судами міста Києва послуг у 2022 році та ринкових цін на даний вид послуг на момент оголошення закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик товарів/послуг

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства згідно тендерної документації та технічного завдання

Загальна характеристика завдання, проекту, робіт з інформатизації

 

1.            Послуга з доступу до мережі Інтернет – забезпечення можливості з’єднання кінцевого обладнання споживача з Інтернетом (згідно Постанови КМУ № 295 від 11.04.2012). Постачальник повинен організувати підключення точок Замовника до мережі Інтернет.

2.            Забезпечення взаємодії з мережею Інтернет з використанням адрес IPv4.

3.            Надання статичної зовнішньої ІР-адреси.

4.            Вид каналу зв’язку доступу до Інтернет: оптичний .

5.            Надання в користування  побудованих або існуючих каналів зв’язку.

6.            Постачальник повинен забезпечити надання послуг – 24 години на добу, 7 днів на тиждень, за винятком перерв для проведення аварійних робіт і перерв, викликаних виходом з ладу обладнання, а також необхідних ремонтних і профілактичних робіт.

7.     Надання послуг доступу до мережі передачі даних здійснюється Постачальником безперервно (коефіцієнт переданих пакетів не менше 99 % на місяць).

8.            Постачальник повинен забезпечити гарантоване живлення комутаційного обладнання на своєму боці, в тому числі засобами безперебійного живлення: дизель-генератори та акумуляторні батареї з часом автономної роботи не менше 4 годин.

9.            Можливість забезпечення захисту каналів зв'язку Замовника від DDOS атак Інтернет з'єднання Операторського рівня, налагодження мережевої фільтрації та зовнішньої маршрутизації каналів зв’язку на стороні Постачальника, виявлення, визначення і фільтрація аномального трафіку.

10.          Доступ до Інтернет-ресурсів, заборонених на державному рівні, має бути  обмежений на рівні Постачальника(Оператора). Список заборонених Інтернет-ресурсів аналізується Постачальником відповідно до чинного законодавства.

11.          Постачальник має надати Замовнику все необхідне кінцеве обладнання для організації послуг без потреби закупівлі останнім додаткового обладнання.

12. Мінімальна швидкість доступу до мережі Інтернет – 200 мб/с., у визначених об’єктах – 300 мб/с.

Строк надання послуг – з 01 березня по 31 грудня 2024 року