flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В УПРАВЛІННІ ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИЦТВОМ ССО СТОЛИЧНОГО РЕГІОНУ

09 березня 2021, 09:51

Круглі столи судової адміністрації та судової охорони столичного регіону

 

Для удосконалення співпраці між судовими адміністраціями міста Києва, Київської області та Територіальним управлінням Служби судової охорони у місті Києві та Київській області проведені спільні наради.

Керівники установ обговорили питання щодо перспективи  зміни системи місцевих судів у зв’язку з утворенням територіальних громад. Звернули увагу на можливий режим охорони об’єктів та установ органів системи правосуддя, з урахуванням нового адміністративно-територіального устрою, а також питання взаємодії із органами судової влади міста Києва щодо покращення несення служби співробітниками територіального управління Служби судової охорони.

Також нову систему місцевих загальних судів міста Києва обговорили заступниця начальника територіального управління Державної судової адміністрації столиці Наталія Чумак з керівниками територіального управління столичного регіону полковниками Служби судової охорони Ігорем Коваленко та Віктором Тютюном.

Тема зустрічі стосувалась співпраці судової адміністрації та судової охорони з безпечної діяльності та подальшого розвитку забезпечення охорони судових установ міста Києва. Робоча зустріч відбулась у жвавій дискусії, сторони обмінялись пропозиціями щодо спільного наказу з охорони приміщень, організації пропускної системи відвідувачів судів столиці,