flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В УПРАВЛІННІ ВІДБУЛАСЬ СПІЛЬНА НАРАДА З ССО

26 липня 2023, 16:35

Сьогодні, 26 липня, у територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в місті Києві відбулась спільна нарада керівників судових установ столиці та командного складу територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області. 

 

Головуюча робочої наради, заступниця начальника територіального управління ДСА України в місті Києві Наталія Чумак ознайомила присутніх з метою зустрічі та комунікаційною стратегією узгодження прийнятих рішень.
 
Серед питань, які були обговорені під час наради – це безпекова складова судових установ, здійснення перепускного режиму, підтримання громадського порядку та можливість здійснення контролю за конвойними приміщеннями.
Як зазначив начальник територіального управління, полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко - питання виявлення та усунення можливих перешкод з ускладнення та оперативного реагування органів судової влади на порушення громадського порядку залежить в першу чергу від тісної співпраці між охоронцями Феміди та працівниками суду. 
 
Під час обговорення порядку денного керівники апаратів судів столиці звертали увагу та висловлювали занепокоєння з приводу можливих скорочень співробітників Служби судової охорони, що у свою чергу вплине на безпеку установ правосуддя.
 
У підсумку учасники наради опрацювали алгоритм подальших дій для внесення доповнень та змін у діючу нормативно-правову базу документів