flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці столиці підсумували діяльність за серпень

09 вересня 2021, 10:35

8 вересня 2021 року командування Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області узагальнило результати службової діяльності підрозділів за серпень 2021 року.

Впродовж останнього місяця літа органи та установи правосуддя столиці та області відвідало понад 172 тисячи громадян. Вони залишили у спеціальних шафах 1372 небезпечних предмети, серед яких: - короткоствольна зброя, ножі, балончики зі сльозогінним газом.

Найбільше таких предметів охоронці Феміди виявили в Оболонському (225), Святошинському (163), Шевченківському (98) районних судах столиці та Броварському міськрайонному (58), Києво-Святошинському (45), Переяслав-Хмельницькому (20) районних судах Київської області.

Резонансні судові засідання та ті, що потребували підсилення з охорони громадського порядку, відбувались у Васильківському, Вишгородському, Обухівському, Переяслав-Хмельницькому районних судах Київської області та майже у всіх судах столиці. На забезпечення громадського порядку під час їх проведення залучались співробітники Служби судової охорони та інші правоохоронні органи.

Також під час наради особливу увагу звернули на підготовку до введення нових карантинних норм та рівня епідемічної небезпеки на території столичного регіону. Забезпечення судових охоронців засобами індивідуального захисту та здійснення контролю за пропуском відвідувачів до установ правосуддя з дотриманням ними санітарно-гігієнічних норм.