flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УРОЧИСТОСТІ В СЛУЖБІ СУДОВОЇ ОХОРОНИ

21 серпня 2021, 10:41
20  серпня 2021  у судових охоронців столиці відбулися урочистості до Дня Незалежності України
 
 
Відео за посиланням: https://youtu.be/KBWg8i1WwIc
 
 
До участі у заході було запрошено кращих співробітників Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області. З вітальним словом до учасників зібрання звернувся начальник територіального управління полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко. У своїй промові він висловив впевненість у подальшому розвитку Служби та надійному захисті всіх органів та установ судової влади взятих під охорону.
Серед гостей, які прибули привітати судових охоронців, заступник Голови Вищого антикорупційного суду Євген Крук, начальник територіального управління Державної судової адміністрації в Київській області Світлана Шевченко, заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації в місті Києві Наталія Чумак та представники органів місцевого самоврядування столиці та області.
За зразкове виконання службових обов’язків, високі досягнення в службі, особистий внесок у забезпечення розвитку та становлення Служби судової охорони, зміцнення законності і правопорядку, високий професіоналізм, відданість Присязі співробітника Служби судової охорони та українському народові кращих охоронців Феміди столичного регіону нагородили відомчими відзнаками.
Всього заохочення отримали 102 співробітники територіального управління.
Також учасникам заходу було запропоновано прослухати кілька українських пісень у виконанні співробітника територіального управління сержанта Служби судової охорони Григорія Глінського.
На завершення святкового засідання присутні виконали Державний Гімн України.